ColorClock
TATAL NOSTRU
DOAMNE AJUTA!
CALENDAR ORTODOX
CURRENT MOON
CARTEA ZILEI

HOROSCOP ZILNIC
DICTIONAR DE VISE
BANCUL ZILEI
MUZIC PLAYLIST AT MIX.POD


MusicPlaylist
at

Ultimele subiecte
» Remedii pentru pielea cu arsuri solare
Mier Iul 11, 2012 1:20 pm Scris de adina frentiu

» Parfumuri
Lun Iul 09, 2012 7:48 pm Scris de Cosmina

» ODRASLE DE VEDETE,PICATE LA BAC
Lun Iul 09, 2012 7:43 pm Scris de Cosmina

» Ce se intampla in corp cand bem apa?
Joi Iul 05, 2012 11:43 pm Scris de Dexter

» 2012
Joi Iul 05, 2012 11:40 pm Scris de Dexter

» HOROSCOP SAPTAMANAL URANIA
Lun Iul 02, 2012 11:31 pm Scris de Vio

» ASTROMESAJE
Lun Iul 02, 2012 11:22 pm Scris de Vio

» ASTRELE IN IULIE 2012
Lun Iul 02, 2012 11:19 pm Scris de Vio

» Cate iubiri mari ai in viata
Lun Iul 02, 2012 3:58 pm Scris de astroline

» Comorile ascunse din visele noastre
Lun Iul 02, 2012 3:47 pm Scris de astroline

» Briefing astrologic
Lun Iul 02, 2012 3:43 pm Scris de astroline

» LUNA PLINA IN CAPRICORN SI ZOIILE
Dum Iul 01, 2012 7:45 pm Scris de Vio

» Taramul nemuritor:HUNZA
Dum Iul 01, 2012 6:58 pm Scris de monna123

» Ce mananci/bei acum?
Dum Iul 01, 2012 6:48 pm Scris de Cosmina

» Sunt sexy barbatii cu chelie?
Sam Iun 30, 2012 6:15 pm Scris de Kora

» Gradina mea in iunie,prima luna de vara
Vin Iun 29, 2012 11:51 pm Scris de STOIANOV

» Mistere
Vin Iun 29, 2012 11:36 pm Scris de STOIANOV

» Particulele care te tin in viata chiar daca nu respiri.
Vin Iun 29, 2012 2:01 pm Scris de Dexter

» SCHIMBAREA LA FATA A LUMII-PLANETELE GRELE IN ACTIUNE!
Mier Iun 27, 2012 2:29 pm Scris de Vio

» LUNA PLINA IN CAPRICORN -3 IUL.2012 ORA 21.51 ORA ROMANIEI-:O LUMINA IN NOAPTEA INTUNECATA A SUFLETULUI NOSTRU"
Mier Iun 27, 2012 2:21 pm Scris de Vio

» VENUS IN MERS DIRECT-27 IUN.2012 ORA18.07 ORA ROMANIEI
Mier Iun 27, 2012 2:18 pm Scris de Vio

» Sanzienele-sarbatoarea soarelui si a dragostei
Dum Iun 24, 2012 11:33 pm Scris de JENI2

» despre...cum sa devii mai tanara!
Dum Iun 24, 2012 7:31 pm Scris de Larisa

» ptr.un plus de racoare in casa ta..
Dum Iun 24, 2012 7:25 pm Scris de Larisa

» INFORMATIE VITALA!!!!!
Vin Iun 22, 2012 7:29 pm Scris de Dexter

LA SUETA CU VIO
UTILE
TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi LA SUETA CU VIO Top66 Statistici TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro director web Page Ranking Tool LinkPro - Director Web
Website counter
TV ONLINE

HOROSCOP 2012

In jos

HOROSCOP 2012

Mesaj Scris de Vio la data de Mier Dec 28, 2011 3:28 pm

Berbec
2012 în ansamblu: Tu o să mai auzi vreo 7 ani de acum înainte acelaşi refren: Uranus în zodia ta. Cam atât durează perioada de redefinire a personalităţii tale. Eşti într-o etapă de continuă căutare a ceva, de multe ori nu ştii nici tu precis ce. Şi chiar dacă ai parte de perioade în care ţi se pare că nu se întâmplă nimic notabil în viaţa ta, apar evenimente care te dau cu totul peste cap. Din senin, lucrurile pot lua întorsături la care nu te aşteptai cât de puţin. Tot anul eşti plin de curaj, de iniţiativă, de planuri măreţe şi îndrăzneţe, pe care le pui în practică în salturi. În viaţa ta, lucrurile se petrec spontan, apar momente de explozie personală urmate de o schimbare de direcţie imposibil de anticipat


Taur


2012 în ansamblu

Tu eşti în continuare răsfăţat de prezenţa lui Jupiter în zodia ta până pe 11 iunie, care îţi asigură o protecţie divină şi o predispoziţie spre succes pe toate liniile. Numai că tu te afli în faţa unei mese îmbelşugate şi, din prea multă comoditate (să fim respectuoşi şi să nu zicem “delăsare”), nu îţi vine nici să întinzi mâna ca să te înfrupţi, aşteptând toul de-a gata. Aşadar, prima jumătate de an te cam pune faţă în faţă cu reversul răsfăţului. Îţi poate merge bine atâta timp cât nu laşi pe altul ce poţi face chiar tu şi cât nu laşi pe mâine ce puteai face încă de ieri. Cel mai mare duşman al tău este confortul, locul călduţ din care nu vrei să te mişti. În luna martie, când este activ trigonul Jupiter-Pluto, ai cele mai mari şanse să schimbi ceva, să ieşi din stagnare, să nu te mai complaci. De putut poţi, mai rămâne să şi vrei să faci ceva pentru tine.

Dragoste şi cuplu

În prima jumătate de an, până pe 3 iulie, relaţia de dragoste pare terenul unde într-adevăr îţi vine să te mişti. Pe tine te priveşti cu indulgenţă şi e posibil să ai ceva de reproşat celor dragi. Aşadar, înainte de a avea pretenţii de la cel de lângă tine, nu uita regula de bază: trebuie să dai tu un exemplu. Nu merge nici cu replica: “Până acum eu am tras din greu, e timpul să faci şi tu ceva pentru noi!”. Fii constant şi nu exagera propria contribuţie la bunăstarea cuplului sau a familiei! Până în vară, disputele în cuplu pot avea ca sursă copiii sau dorinţa de a avea un copil. Din 30 august, intrarea Nodului Nord în casa parteneriatelor te poate lămuri dacă eşti pe drumul cel bun în relaţiile din care faci parte. Se creează prilejuri să îţi testezi partenerul şi e posibil să fie nevoie să iei decizii care să vă afecteze pe amândoi. În orice caz, de la sfârşitul verii încolo, succesul tău depinde de capacitatea de a forma şi de a întreţine relaţii, de a te asocia, de a atrage partenerul potrivit şi de a lua decizii care să fie spre binele amândurora. Pe 5 octombrie soseşte şi Saturn în Scorpion. De atunci încolo se va vedea adevărata faţă a partenerului şi a relaţiei. Surprizele pot fi spectaculoase şi o să ai timp să-ţi dai seama dacă lângă tine e sau nu cine trebuie.

Profesie şi finanţe

Dacă Jupiter în zodia ta îţi spune “mai treacă, meargă”, odată ajuns în Gemeni, pe 11 iunie (unde stă până la sfârşitul anului) te pune la treabă. Nu mai ai nicio scuză să nu te apuci de muncă şi să valorifici oportunităţile care îţi ies în cale. Se pot deschide nişte uşi porofesionale pe care nu trebuie decât să-ţi faci vânt înăuntru. Totul e să fii pe fază! Luna iulie îţi poate da peste cap planurile de vacanţă. Tocmai atunci ai de lucru, e timpul pentru o relansare în carieră. Talentele şi calităţile tale ies la suprafaţă, eşti căutat, solicitat, devii omul potrivit pentru o anumită răspundere. După 5 octombrie, e posibil să simţi o mare uşurare la locul de muncă, odată cu plecarea lui Saturn din Balanţă. Scapi de nişte blocaje sau surse de disconfort. Fie priveşti tu lucrurile altfel, fie ţi se retrag nişte atribuţii care îţi displăceau, fie te identifici cu un job care ţi se potriveşte mai bine, fie se destinde atmosfera prin plecarea unui şef, coleg sau prin relocarea în alt spaţiu de lucru.

Sănătate şi dispoziţie

Până pe 5 octombrie, ai în continuare probleme care nu sunt noi. Dieta corectă, echilibrul alimentar şi hidrolitic sunt garanţia stării tale de bine. Există riscul unor insuficienţe, al blocajelor de funcţionare la nivelul celulelor, al ţesuturilor sau al aparatelor. Calciul este un element pe care s-ar putea să fie nevoie să îl suplimentezi, mai ales că oasele şi articulaţiile sunt principalele segmente care scârţâie. Tot până în toamnă, fenomenele de degenerare sau de depunere (nisip, pietre la rinichi, îngroşarea vaselor de sânge etc.) pot provoca derapaje de funcţionare a organismului. În primăvară, Uranus din Berbec ţi-ar putea aduce nelinişte, insomnii, hiperexcitabilitate, nu suferinţe propriu-zise, ci mai mult o frică de boală. În toiul verii, mai ales între 3 iulie şi 23 august, cu Marte în Balanţă peste Saturn, se poate pune problema unor intervenţii (poate chiar chirurgicale), medicii vizaţi fiind urologii, neurologii, neurochirurgii, gastroenterologii, stomatologii. Din octombrie încolo, un simplu stil de viaţă sănătos te fereşte de pericole medicale.

Sloganul anului

Dumnezeu îţi dă, dar în traistă trebuie să-ţi bagi singur!

Valeriu Pănoiu
Gemeni
2012 în ansamblu

Până pe 11 iunie, cât timp Jupiter îşi continuă mersul prin Taur, te poţi confrunta cu o serie de privaţiuni sau de blocaje. Şi nu e ceva ce ţine de tine, ci de circumstanţe, de situaţii care nu depind de tine, de încercările altora care te afectează indirect şi pe tine. Cu toate acestea, ai un noroc providenţial, pentru că momentele în care te simţi descoperit sunt urmate de ajutoare care îţi vin de unde nici nu te aştepţi. Din 11 iunie şi până la finalul anului, Jupiter te face să îţi depăşeşti orice limite. Ajuns în zodia ta, Marele Benefic îţi readuce definitiv zâmbetul pe buze şi îţi dă forţa de a-ţi fixa obiective pe care să le urmezi. Astrologic, începe anul tău, iar mijloacele prin care ai puterea de a obţine tot ce vrei sunt comunicarea, schimburile, drumurile, absolvirea unor examene, arta de a convinge, tranzacţiile, afirmarea de sine, lucrul cu publicul. Vei putea privi viaţa ca pe un joc, în care vei reuşi să-i atragi şi pe ceilalţi. Tu dai tonul. Nimic nu mai pare exagerat de serios sau de rigid şi totul devine posibil. Te adaptezi la orice fel de condiţii şi de oameni.

Dragoste şi cuplu

Până pe 30 august, prezenţa Nodului Nord din Săgetător în zona relaţiilor indică direcţia cea mai clară de reuşită pentru tine: asocierea! Aşadar, poţi atrage oamenii potriviţi, te poţi îndrăgosti de cine trebuie, poţi face parteneriate cu oameni bine intenţionaţi sau poţi dezvolta o afacere cu jumătatea ta. Luna iulie, când Jupiter face trigon cu Marte aflat în casa iubirii, poate fi de-a dreptul memorabilă din punct de vedere partenerial, dragostea şi performanţele personale întregind un tablou al împlinirii personale. Este o lună excelentă să ieşi în faţă împreună cu persoana iubită, în cuplu aţi putea fixa un standard social, puteţi servi drept model. Satisfacţiile în doi pot să provină şi de pe urma unor riscuri asumate care dau roade, dar şi din partea copiilor. Din 5 octombrie, Saturn iese din Balanţă şi şterge cu buretele blocajele pe care le resimţi din partea persoanei iubite sau a copiilor. Probleme în Paradis pot să apară între 7 octombrie şi 17 noiembrie, dacă ajungi să te consideri superior partenerului. Nu îţi inflama egoul şi fii deschis la propuneri din partea celorlalţi!

Profesie şi finanţe

Revenirea lui Neptun în casa carierei şi a imaginii publice pe 4 februarie îţi deschide noi orizonturi. De aceea, e foarte bine să asculţi de oamenii care te iubesc sau de consilieri, pentru că unele decizii luate de unul singur pot să fie fanteziste. Apare tentaţia de a te împrăştia în mai multe direcţii şi e nevoie de cineva să te strunească. Începând cu 30 august, intrarea Nodului Nord în Scorpion deschide şansele de a-ţi identifica locul de muncă sau domeniul de activitate care ţi se potriveşte cu adevărat. Ai şansa de a transforma o pasiune într-o vocaţie care să îţi aducă satisfacţiile profesionale îndelung visate. Din 5 octombrie încolo, cu Saturn tot în Scorpion, trebuie să ai încredere că tot ce se constuieşte pe linie de muncă este spre binele tău. Chiar dacă apar constrângeri sau se închid anumite uşi, asta se întâmplă tocmai pentru a nu te îndepărta de la drumul cel mai bun pentru tine. Răbdarea şi perseverenţa te recomandă pentru o poziţie de încredere.

Sănătate şi dispoziţie

Principalele motive de suferinţă pentru tine, până pe 11 iunie, sunt de fapt supărările altora. Te preocupă soarta celor din jur şi te simţi pe alocuri neputincios că nu poţi interveni. Lecţia pentru tine este să-l laşi pe fiecare să trăiască experienţele de care are nevoie şi să nu te erijezi în salvatorul omenirii! Dacă nu te împaci cu tine şi nu accepţi starea de fapt, atunci pot să apară probleme la nivelul gâtului, nasului, urechilor, corzilor vocale, ficatului sau bilei. Între 23 august şi 7 octombrie, Marte în Scorpion avertizează asupra riscului de accident la locul de muncă şi asupra pericolelor ce ţi se trag dinspre sursele de apă, mai ales dacă eşti expus la un mediu de lucru ce comportă transport pe apă, lucrul cu lichidele sau umiditate excesivă. Din 5 octombrie, Saturn în casa bolilor are tendinţa de a induce disfuncţii la nivel de aparat reproducător. Libidoul poate fi înlocuit prin abandonul în muncă. Reprimarea funcţiei sexuale (sau, dimpotrivă, abuzul) va duce mai ales la probleme cu ovarele, respectiv prostata şi testiculele. De asemenea, funcţia de excreţie poate fi îngreunată de acumularea te toxine în corp, colonul fiind suprasolicitat.

Sloganul anului

Ţine-te de mână cu cineva, ca să nu te pierzi!

Valeriu Pănoiu


Rac
2012 în ansamblu

Până la începutul lunii iunie, cu Jupiter în Taur, tu îţi reconfigurezi viitorul. Tot ce faci are parcă legătură cu ziua de mâine sau cu perspectivele pe termen lung. Atenţie foarte mare să nu pierzi din vedere singurul moment care contează cu adevărat, clipa de acum. Cu gândurile mereu departe, să nu cumva să uiţi să te bucuri de prezent! În prima parte a anului, atragi uşor persoane care te pot ajuta sau care pot să-ţi deschidă uşi. Contează pe prieteni şi pe oamenii cu influenţă! Până pe 5 octombrie, se pot redeschide capitole din trecutul tău, aşa că e bine să extragi maximul de înţelepciune din fiecare experienţă. Altfel, nu vei face decât să repeţi lecţii fără să înveţi nimic. Ai timp să ieşi din nişte tipare de comportament, să nu mai calci pe urme pe care ai mai fost sau, mai grav, să nu mai repeţi greşeli pe care le-au făcut şi părinţii tăi.

Dragoste şi cuplu

Pluto se află în casa parteneriatelor pe durata întregului an şi te îndeamnă la o fuziune totală cu partenerul. Criteriile de selecţie a unui nou partener sau de evaluare a unei relaţii autentice vor fi: pasiunea, trăirile intense, evoluţia materială şi spirituală comună. Partenerul te ajută să îţi transformi viziunea asupra lumii, iar experienţele în care te implică au rolul de a trezi în tine o putere de care poate nici nu erai conştient. Martie poate fi o lună de sărbătoare în doi, dacă nu chiar de miere. Viitorul în cuplu arată bine, reuşiţi să vă uniţi forţele în aceeaşi direcţie şi puteţi atrage un anturaj comun. Provocările apar în intervalul 23 august – 7 octombrie, cu Marte în Scorpion, care te face să zgândări nişte lucruri şi să pui degetul acolo unde ştii că îl doare mai tare pe celălalt. De la o simplă tachinare se poate ajunge la un conflict deschis. Din octombrie şi până la finalul anului, sosirea lui Saturn în Scorpion limitează distracţia şi viziunea romantică asupra vieţii. Prioritare devin responsabilităţile, iar copiii sunt o sursă puternică de a întări cuplul sau de a te mobiliza din răsputeri.

Profesie şi finanţe

Sub semnul lui Uranus, care tronează şi anul acesta peste viaţa ta socială, cariera ta poate înregistra salturi bruşte sau schimbări imprevizibile. Este tot mai puternic impulsul de a funcţiona pe cont propriu, dorinţa de independenţă profesională. Dar poţi face acest pas abia atunci când ai învăţat să respecţi autoritatea şi să te subordonezi. Lucrurile nu ies deloc bine dacă vrei să fii de unul singur doar pentru că ai o problemă cu şefii şi cu supunerea faţă de norme şi reguli! Până pe 30 august, mai ai suficientă vreme la dispoziţie să găseşti un loc de muncă sau un domeniu de exprimare pe măsura ta. Te afli în căutarea vocaţiei, iar până la finalul verii ai mari şanse să te aşezi la locul potrivit sau să-ţi întăreşti cuibul acolo unde deja te afli. E bine să ai în vedere un ideal, o aspiraţie profesională, de care eşti mai aproape ca niciodată. Relaţiile cu străinătatea, comunicarea în limbi străine sau împărtăşirea experienţei pe care o ai te pot aduce în centrul atenţiei. Între 7 octombrie şi 17 noiembrie, afirmarea profesională poate veni cu efort suplimentar din partea ta, cu ore peste program, dar şi cu invidii pe care le stârneşti. Relaţiile cu colegii sau subalternii pot fi tensionate, mai ales din cauza exigenţelor tale.

Sănătate şi dispoziţie

Până la început de toamnă, poţi avea parte de o ameliorare generală a stării de sănătate. Mai ales dacă ajungi pe o linie profesională de unde nu te mai simţi nesigur, riscurile medicale te ocolesc. Sensibilitatea organismului creşte din august încolo, când Jupiter în Gemeni îţi poate aduce perioade de izolare, de introspecţie, de apatie şi de scădere a imunităţii. Devii mai predispus la răceli şi gripe, la afecţiuni respiratorii, reumatismale, la probleme cu braţele. Problemele nu se declanşează oricum, ci dacă te laşi afectat de suferinţele celor din jur. Din moment ce eşti atît de receptiv la energiile negative, te poţi lăsa copleşit de necazurile altora. Până în octombrie, s-ar putea să fii tu sprijin pentru alţii, să-i ajuţi să treacă peste suferinţe şi greutăţi. Din cel care oblojeşte rănile altora ai grijă să nu devii chiar tu pacient! Perioada 7 octombrie – 17 noiembrie, asociată unei efervescenţe profesionale aparte, îţi aduce destul stres şi te predispune la grabă. De aceea, fereşte-te de sursele de foc, apă fierbinte sau metale încinse (risc de ardere, opărire).

Sloganul anului

Bazează-te pe ceilalţi, dar nu lua problemele lor asupra ta!

Valeriu PănoiuLeu
2012 în ansamblu

Anul acesta pare a fi unul dual pentru tine. Dificultatea va consta în reconcilierea contrariilor, pentru că îţi poate fi destul de greu să mulţumeşti pe toată lumea în acelaşi timp. Nu prea reuşeşti să trăieşti în totalitate, să reuneşti toate aspectele vieţii simultan, sub aceaşi cupolă. Practic, va trebui să faci alegeri şi să-ţi stabileşti priorităţi, numai că vei fi nevoit să renunţi la o parte din tine. Periodic, viaţa de familie te va face să dai un pas înapoi în carieră, iar ascensiunea profesională te va forţa să-i neglijezi pe cei dragi. Lucrurile vin pentru tine pe rând, în rate, de aceea e bine să conştientizezi şi să accepţi că, pentru a dezvolta o latură a personalităţii tale, trebuie să laşi pe locul al doilea o altă parte din tine la fel de importantă.

Dragoste şi cuplu

Cu Nodul Nord în Săgetător până pe 30 august, ai timp să adaugi cât romantism vrei tu vieţii tale. Ai şansa de a te îndrăgosti de cine trebuie sau de a da noi dimensiuni relaţiei intime în care eşti implicat. În cuplu, simţi nevoia să laşi ceva în urmă, care să se vadă. Poate fi o casă, o operă, un proiect, dar la fel de bine te poţi concentra pe factorul biologic, deci pe aducerea pe lume a unei vieţi sau pe îngrijirea copiilor (în funcţie de vârstă, poate fi vorba de copil sau de nepot). De pe 23 august până pe 7 octombrie, ai putea fi nevoit să iei decizii legate de viaţa de familie, de locuinţă sau de patrimoniu. Acţionezi ca un buldozer care nu poate fi oprit, ştii precis ce vrei, aşa că fii pregătit să îi iei pe ceilalţi pe sus! Pe urmă, în casa familiei mai vine şi Saturn care, până la finalul anului, te face să îţi aduci aminte de unde ai plecat. Resimţi mult mai acut legăturile de familie, care e posibil să îţi ceară atenţie şi timp. Probabil rudele mai în vârst au nevoie de ajutorul tău. Eşti chemat să treci peste obiceiuri moştenite de la părinţii tăi, să nu mai repeţi în cuplu greşeli pe care le-ai făcut tu sau înaintaşii tăi. Va trebui să te împaci cu trecutul tău, iar dacă nu preiei iniţiativa de bunăvoie, atunci vei fi forţat de împrejurări.

Profesie şi finanţe

Jupiter în Taur până pe 11 iunie nu îţi dă altă preocupare decât consolidarea unei poziţii sociale. Parcă tot ce te interesează este să creşti în statut, în funcţie şi în salariu. Iar şanse maxime se arată chiar în luna martie, sub impulsul trigonului Marte-Pluto. Pentru a evolua, va fi nevoie să renunţi însă la viaţa privată. Numai tu vei putea evalua dacă merită acest sacrificiu. Valorifică la maxim luna iulie, pe trigonul Jupiter-Saturn, favorabilă contractelor şi colaborărilor, o lună a popularităţii, plină de perspective pentru viitor! În rest, tot anul eşti un factor de mobilizare pentru ceilalţi, pe care îi pui la treabă, îi scuturi bine, îi aduci pe calea cea dreaptă. E foarte important să-ţi asumi rolul de mentor, de model, pentru că cei de-o breaslă cu tine sau colegii vor căuta îndrumare din partea ta. Ai grijă totuşi cât de tare dai cu biciul, pentru că finalul de an te predispune la excese. Greu se mai poate înţelege omul cu tine în raporturile de muncă, pentru că vei acvea tendinţa de a o ţine pe a ta, de pe 17 noiembrie până la Crăciun. E bine ca, în această perioadă, să nu forţezi lucrurile şi să delegi autoritatea, fără să crezi că numai ca tine e bine!

Sănătate şi dispoziţie

Prezenţa lui Pluto pe segmentul sănătăţii atrage atenţia asupra terapiilor alternative care, în cazul tău, funcţionează anul acesta de minune. De asemenea, contactul cu natura şi mişcarea sunt cheile unei sănătăţi de fier. Posibilele afecţiuni medicale sunt legate de stresul profesional, de lipsa de odihnă pe fondul epuizării fizice şi psihice. De aceea, dereglarea metabolismului poate conduce la alte efecte secundare. Printre cele mai grave, în cazul în care chiar ignori avertismentele, se poate număra proliferarea nesănătoasă a unor celule, cu risc de dezvlotare a unor formaţiuni chistice sau tumorale. Dar dacă îţi asculţi corpul şi îl respecţi, măsurile profilactice îţi vor asigura liniştea. Riscuri majore pot apărea tot din cauza suprasolicitării, din a doua jumătate a lunii noiembrie şi până la Crăciun. Atunci, ficatul şi circulaţia sângelui se pot deregla şi se pot impune investigaţii medicale. E posibil să se înregistreze valori peste limite ale colesterolului şi un dezechilibru al raportului dintre leucocite şi hematii.

Sloganul anului

Ajută-i pe ceilalţi, ca să te ajuţi pe tine!

Valeriu PănoiuFecioara
2012 în ansamblu

Prima jumătate de an te face să te lupţi cu tine, mai precis, cu limitele pe care ţi le impui singur. Marte în zodia ta până pe 3 iulie îţi pune la încercare încrederea în forţele proprii. Perfecţionismul devine o barieră peste care trebuie să treci, e cazul să conştientizezi că eşti deja suficient de bun, de frumos şi de capabil pentru a trece la acţiune. De câte ori eziţi sau amâni ceva ce puteai să faci de mult, îţi dai singur cu stângul în dreptul. Nu mai aştepta confirmări din experior! E timpul să vezi în tine frumuseţe şi perfecţiune fără ca altcineva să te încurajeze! Mai ales pe retrogradarea lui Marte, între 23 ianuarie şi 13 aprilie, va trebui să tragi de tine, să îţi înfrângi teama şi timiditatea, să ieşi în faţă! Dacă într-adevăr crezi că poţi, poţi. Nu încerca să demonstrezi nimănui nimic! E treaba ta cu tine! A doua jumătate a anului te poate recompensa pentru depăşirea propriilor blocaje.

Dragoste şi cuplu

Începând cu 4 februarie, drumul fără întoarcere al lui Neptun în Peşti te face extrem de sensibil la nevoile celorlalţi. De aceea, e posibil să simţi impulsul de a te lăsa pe tine pe locul al doilea, pentru a-l face pe celălalt fericit. Atenţie, este o capcană uriaşă în care ai putea să cazi, deoarece ai putea să te arunci în relaţii sau să alimentezi o viaţă în doi din compasiune, milă, dorinţă de a oferi ajutorul. Devii cel mult un bun creştin, dar cu tine cum rămâne? Sfatul este acela de a nu trăi viaţa celuilalt şi de a nu te limita la ceea ce îi aduce lui împlinire. În acest proces, nu bei reuşi decât să te îndepărtezi de tine şi să ai impresia că tu contezi prea puţin. De aceea, relaţiile trebuie să-ţi deschidă ochii şi să te facă să înţelegi că cel mai important om din viaţa ta eşti chiar tu! Dacă ţie nu ţi-e bine, cum ai putea să reverşi asupra partenerului tău o stare de bine pe care tu de fapt nu o ai? Până pe 30 august, doreşti să te aşezi la casa ta, să intri în rândul lumii, să te conformezi tradiţiilor sau să dobândeşti o locuinţă, o proprietate. Nu face paşi pripiţi la presiuni externe! Mai agitat este intervalul 17 noiembrie – 26 decembrie, când forţa ta de atracţie ar putea stârni sentimente de gelozie din partea partenerului.

Profesie şi finanţe

Remodelarea personalităţii prin forţe prorpii, programată astral pentru prima jumătate de an, vine cu roade chiar pe durata verii. Între 3 iulie şi 23 august, Marte ajunge în casa banilor şi, împreună cu Saturn, te ajută să te redresezi financiar. Pentru că eşti alt onm, mai încrezător, mai optimist, atragi şi contexte profesionale care să te pună în valoare. De altfel, din 11 iunie, de când Jupiter se mută în Gemeni, este de aşteptat o relansare a vieţii tale sociale. Cariera poate cunoaşte o ascensiune gradată, cu condiţia să nu aştepţi nimic de la ceilalţi, să te mobilizezi singur şi să nu te complaci în ceea ce faci şi în locul pe care îl ocupi. Dacă nu te mulţumeşti cu puţin, atunci vei avea parte de mai mult. În primul rând, de mai multă comunicare, diversitate, de oameni care să îţi solicite gradul de competenţă. Sectoarele educaţional, informaţional, comercial te pot scoate în faţă, la fel şi orice activitate care presupune lucrul cu mâinile şi dexteritate (de la degetele care zboară pe tastatură sau pe pian până la andrelele care croşetează).

Sănătate şi dispoziţie

Tu ai parte de o energie debordantă mai ales până pe 3 iulie, cu Marte în zodia ta. Această energie, desigur, se cere consumată, pentru că altfel vei funcţiona ca un cazan sub presiune, care dă pe dinafară. În acest caz nefericit, în care nu te mişti suficient, te abandonezi unei vieţi sedentare, îţi reprimi anumite părţi din tine (inclusiv sexualitatea), atunci pot apărea probleme de sănătate la nivelul abdomenului (ficat, bilă, pancreas, splină, intestine). Temerile şi frământările tale, mai ales lipsa de iniţiativă şi de încredere în forţele proprii, acolo te macină. Orice tulburare digestivă este pentru tine un semn că îţi controlezi o parte din tine pe care de fapt ar trebui să o exprimi. Alte surse de indispoziţie pentru tine nu au neapărat anul acesta cauze interne. Cât Saturn stă în Balanţă, până pe 5 octombrie, problemele medicale au pe fundal insecuritatea financiară şi grijile inutile legate de bani. De pe 5 octombrie încolo, supărările pot veni din relaţiile dizarmonice cu fraţii, surorile, unchii, mătuşile, verii sau vecinii.

Sloganul anului

Descoperă-ţi puterea şi îndrăzneşte să fii tu însuţi!

Valeriu Pănoiu

Balanta
2012 în ansamblu

La tine durează şi anul acesta procesul descoperirii de sine. Întrebarea “Cine sunt eu?” ţi-o tot pui de vreo doi ani încoace, iar până pe 5 octombrie încă mai ai timp să găseşti răspunsul. Atât mai stă Saturn în zodia ta, iar toate provocările la care te supune au rolul de a te face să conştientizezi unde te afli, dacă eşti pe drumul cel bun, dacă ceea ce faci ţi se potriveşte. Chiar dacă eşti înclinat să vezi latura serioasă a lucrurilor şi, deseori, să priveşti lumea în culori mai sumbre, ai trei sferturi de an la dispoziţie să îţi priveşti în faţă fricile şi să îţi conştientizezi valoarea. Te vezi poate mai mic şi mai puţin important decât eşti, dar asta nu face decât să-ţi tempereze orgoliul. La finalul acestui tranzit, te vei putea simţi mai stăpân pe tine, vei fi mai dispus să cedezi controlul asupra celorlalţi şi vei scăpa de stările melancolice în care mai cazi. Ultimele luni ale anului pot demonstra că, în cazul tău, a avut loc o schimbare la faţă.

Dragoste şi cuplu

Cât stai sub semnul lui Saturn, până în octombrie, teoretic problemele în cuplu nu prea există, numai că ţi le faci singur. Ai tendinţa de a te compara permanent cu ceilali şi de a-ţi găsi puncte slabe. De aceea, în relaţii, faptul că gândeşti prea mult şi preponderent negativ la adresa ta te poate afecta dramatic. Poţi ajunge să te crezi inferior partenerului, iar realitatea bineînţeles că îţi confirmă suspiciunile. Cea mai mare provocare a ta anul acesta este să îţi dai seama că meriţi să fii iubit. Altfel, vei primi confirmările pe care le aştepţi. Iar tu îţi vei dovedi că ai avut dreptate să îţi fie frică. Spaimele tale cele mai mari cu care ai de luptat sunt frica de singurătate, de neaccepatre, de respingere şi de abandon. Nu mai pune răul înainte şi lasă-ţi partenerul să se manifeste fără ca tu să te năpusteşti asupra lui cu gelozia şi posesivitatea ta! Dacă întinzi coarda, Uranus din casa relaţiilor îţi poate da lovitura de graţie în chip fulgerător, când te aştepţi mai puţin. Esenţial pentru reuşita vieţii în doi este să nu pui presiune pe celălalt, să nu-l respingi, pentru că jumătatea ta va ajunge să nu (te) mai suporte şi să evadeze. Dicuţii încinse în cuplu ar putea să se işte şi de la jumătatea lunii noiembrie până la Crăciun. E posibil să aveţi viziuni diferite în abordarea timpului liber şi a copiilor.

Profesie şi finanţe

Ascensiunea în carieră este secundară pentru tine anul acesta. Eforturile tale nu se concentrează în această direcţie. Cel mult, te faci remarcat prin calităţile tale, te afirmi prin constanţă, devotament şi perseverenţă, iar felul tău de a fi te aduce în centrul atenţiei unor şefi sau persoane cu influenţă. Pentru a creşte profesional anul acesta nu trebuie decât să-ţi faci treaba ta, iar rezultatele vor apărea la timpul lor. Din 4 februarie, Neptun se instalează în casa muncii şi îţi aduce o mare dorinţă de a fi de ajutor celorlalţi. S-ar putea să candidezi la trofeul “cel mai cumsecade coleg sau şef”, dar e bine să nu iei asupra ta sarcinile celorlalţi. E posibil ca atitudinea ta caritabilă în muncă să fie tot o expresie a dorinţei de a-ţi dovedi că eşti acceptat de ceilalţi, compensând astfel nişte lipsuri personale. De făcut bani te apuci între 23 august şi 7 octombrie, cu Marte în Scorpion, iar sezonul rezultatelor spectaculoase se deschide pe 5 octombrie, odată cu trecerea lui Saturn în casa banilor. Pentru că tu te simţi de acum mai bine cu tine, poţi atrage mai uşor bunăstarea.

Sănătate şi dispoziţie

Până pe 5 octombrie, prezenţa lui Saturn în zodia ta îţi dă stări fluctuante, cu predispoziţii depresive, din cauza tentaţiei de a vedea jumătatea goală a paharului. Aşadar, tu singur eşti sursa nefericirii tale. De fapt, cel mai mult suferi de ipohondrie, aşa că multe probleme sunt imaginare. Ele sunt întreţinute până pe 3 iulie şi de prezenţa lui Marte în Fecioară, care te face să-ţi reprimi emoţiile negative. Mânia neexprimată este nocivă pentru sistemul nervos, dar şi pentru cel circulator. Inflamaţiile şi infecţiile pot atinge zona capului (stomatologii s-ar putea să aibă de lucru cu tine) sau a abdomenului. Din februarie încolo, Neptun în Peşti atrage atenţia tot anul asupra sensibilităţii tale la medicamente, cu risc de intoxicaţie (la medicamente, dar şi alimente), de alergii la anumiţi compuşi.

Sloganul anului

Învaţă să te iubeşti şi să te accepţi pe tine!

Valeriu Pănoiu
Scorpion
2012 în ansamblu: Tu ai un respiro astral până în vară, când cel mai indicat este să laşi lucrurile să se întâmple de la sine şi să accepţi tot ce vine spre tine. Din 23 august încolo, devine imperativ să iei frâiele în mâini. O să simţi din nou pe propria piele gustul puterii personale, al deciziilor care îi afectează şi pe cei din jurul tău, dar şi al asumării răspunderii ce decurge din iniţiativele tale. Între 23 august şi 7 octombrie, Marte în zodia ta face din tine o bombă de energie. Eşti hotărât să-ţi răstorni viaţa cu susul în jos dacă e nevoie. Ai forţă, curaj, energie, toate ingredientele. Puţină răbdare şi cumpătare îţi mai lipsesc… Iar cum din 30 august vine Nodul Nord la tine acasă, chiar că va trebui să te bazezi doar pe tine dacă vrei să dai lovitura. Acţiunile pe cont propriu vor fi cele care contează. Puterea de a te transforma şi de a pune lumea în mişcare e în tine. Depinde dacă o foloseşti constructiv sau distructiv. Saturn în Scorpion, din 5 octombrie, îţi mai pune câte o frână şi vine cu piedici absolut necesare, pentru că altfel, dacă ai rămâne cu piciorul doar pe acceleraţie, drumurile tale ar sfârşi prea des în câte o prăpastie.Sagetator
2012 în ansamblu

Nodul Nord aflat în continuare în zodia ta până pe 30 august îţi indică direcţia de urmat: renunţarea la stările de dependenţă şi la ataşamente. Nu e deloc timpul să te bazezi pe ceilalţi, să aştepţi marea cu sarea din partea lor, să stai la mâna alcuiva, indiferent că e vorba de partener de viaţă, părinţi, copii etc. Până la finalul verii, starea ta generală de bine pe toate planurile (relaţii, carieră, sănătate) depinde de capacitatea ta de a te mobiliza şi de a privi viaţa ca pe o problemă personală pe care nu ţi-o poate rezolva nimeni în afară de tine. Chiar dacă te sprijini pe ceilalţi, important e să nu ajungi să depinzi de ei, să te complaci cu confortul care îţi vine de la altul. Dacă trece şi vara iar tu tot te scalzi în apele altora, între 7 octombrie şi 17 noiembrie, cu Marte în zodia ta, nu mai ai nicio scuză dacă nu iei decizii care să îţi mişte viaţa din loc!

Dragoste şi cuplu

Ca să te simţi bine cu celălalt, primul pas este să te simţi bine cu tine. Aceasta este lecţia cea mai importantă pe care o ai de învăţat la nivel relaţional în prima parte a anului. E timpul să îţi manifeşti forţa, energia şi curajul care să îl pună pe celălalt în mişcare. În relaţii, tu trebuie să fii motorul, fără să aştepţi nimic în schimb. Dacă ai aşteptări de la omul drag, înseamnă că acele aşteptări sunt de fapt ale tale. Contextul astral face din tine un sprijin pentru jumătatea ta, în tine stă puterea! Apoi, din 11 iunie până la finalul anului, Jupiter se instalează în Gemeni, deci în zona parteneriatelor. Într-o primă fază, în cele trei luni de vară, vei avea de luptat cu ispitele. Mai ales dacă începi o relaţie, îţi va fi foarte greu să nu te laşi amăgit de puterea, banii sau erotismul celuilalt. Totuşi, va trebui să rezişti, pentru că relaţiile bazate pe atracţie şi confort nu sunt comuniuni în iubire. O altă greşeală este să perpetuezi o viaţă în doi pe baza acestor valori. Din toamnă şi până la sfârşitul anului eşti mai stăpân pe tine şi resimţi o stare de echilibru care îţi permite să primeşti ceea ce îţi oferă celălalt fără să te simţi în inferioritate. Devii, în acelaşi timp, un fel de radar, aşa că atenţie la viaţa dublă! Nu da vrabia din mână pe cea din pom!

Profesie şi finanţe

Acelaşi Nod Nord te provoacă până la sfârşit de august să declanşezi iniţiative de amploare pe cont propriu, care să îţi modifice radical stilul de viaţă şi programul de lucru. Iar dacă te arunci în gol, Dumnezeu îţi dă, iar de data asta îţi bagă şi în traistă! Cea mai prielnică perioadă de dezvoltare a relaţiilor de muncă este până pe 11 iunie, sub protecţia lui Jupiter în Taur. Atragi uşor colaboratori, te bucuri de apreciere, apar proiecte noi. Luna martie, cât timp este activ trigonul Jupiter-Pluto, ar putea însemna pentru tine un nou start economic. Apar noi surse de a face bani şi de a-ţi pune la treabă calificările pe care le deţii. Dacă pui lucrurile în mişcare până în vară, din toamnă totul pur şi simplu se aranjează de la sine, fără să te mai implici direct. Nu sta degeaba şi nu pierde timpul, mişcă-te, dă-i bătaie, investeşte, mai bine rulează sumele pe care le deţii în loc să le păstrezi la saltea, iar apoi banii vor trage singuri la tine!

Sănătate şi dispoziţie

Prima jumătate a anului se anunţă excelentă pentru ameoliorarea unor afecţiuni mai vechi. Ficatul dă semne de revigorare, cu condiţia menţinerii unui stil de viaţă sănătos şi a unei diete corespunzătoare. Odihna, mişcarea şi lipsa abuzurilor sunt suficiente pentru a menţine organismul în stare de echilibru. Problemele apar din luna august, când planetele încep să păşească în Scorpion, în casa încercărilor grele. Apare riscul de cronicizare a unor boli care până acum aveau doar manifestări sporadice. Între 23 august şi 7 octombrie, cu Marte în Scorpion, există un risc crescut de contactare a unor boli cu transmitere sexuală! Din toamnă, nu strică deloc un consult ginecologic sau măcar o vizită periodică la medicul de familie! Întregul aparat genital, atât la femei, cât şi la bărbaţi, devine ţinta unor infecţii sau chisturi, care pot necesita intervenţii chirurgicale. De asemenea, metabolismul se îngreunează, iar colonul s-ar putea să îi supere mai ales pe cei aflaţi la o anumită vârstă.

Sloganul anului

Contează pe forţele proprii şi ascultă-ţi corpul!

Valeriu Pănoiu
Capricorn
2012 în ansamblu: Continuă pentru tine şi anul acesta o perioadă paradoxală a vieţii tale. De când a intrat Nodul Nord în Săgetător, ţi se petrec tot felul de lucruri misterioase, de evenimente al căror sens îţi scapă şi pe care cu greu le pui cap la cap. Viaţa pare un mister, iar pe alocuri, chiar o nebuloasă. Până pe 30 august, de fapt, ţi se oferă prijelul astral de a te întoarce la credinţă, la Dumnezeu, prin revelarea legilor subtile după care funcţionează întregul Univers. Tot ce ţi se întâmplă are acum rolul de a-ţi trezi conştiinţa, de a-ţi accelera evoluţia spirituală. Plata este renunţarea la ego, la vanitate, la dorinţa de a deţine puterea, controlul. Cu cât te opui, cu atât eşti lovit mai puternic. Cu cât accepţi tot ce ţi se întâmplă şi iei totul aşa cum vine, cu atât eşti împins mai repede înainte. Iar în asta constă paradoxul. Toate blocajele, provocările, şuturile, dar şi darurile, oamenii, surprizele de care ai parte au menirea de a te scoate dintr-o atitudine rigidă şi de a te face să retrăieşti trecutul într-o lumină nouă, care să te vindece de greşeli repetate şi de obişnuinţe. În 2012, eşti ca un pui căruia i-a venit vremea să iasă din coaja oului!
Vărsător
2012 în ansamblu: O singură lună pe anul acesta te simţi mai debusolat, chiar prima la rând, cât Neptun mai stă în zodia ta. Te mai laşi purtat de vânt şi ai nevoie de altcineva să vezi direcţia corectă, deoarece te cam împrăştii în prea multe direcţii. Numai că ianuarie trece repede şi face uitată bâjbâiala. Ai mână liberă să-ţi croieşti viitorul cum îţi place ţie. Până pe 30 august, cu Nodul Nord în Săgetător, atragi oamenii de care ai nevoie pentru a putea să-ţi concretizezi proiectele. Visurile şi aspiraţiile tale sunt cu un pas mai aproape de tine. Implicarea ta în grupuri, asociaţii sau organizaţii este de bun augur, pentru că ceilalţi te împing de la spate şi te ridică. Ai şansa de a deveni un lider de opinie, un reprezentant de seamă al categoriei sociale sau profesionale cu care te identifici, un vârf de lance, un etalon. Te bucuri de popularitate, ai susţinători şi tot ce trebuie să faci este să te păstrezi la cel mai înalt nivel al tău, mai ales că, din toamnă, sunt semne de confirmare socială, iar pretenţiile de la tine vor fi din ce în ce mai mari.
Peşti
2012 în ansamblu: Pentru tine, anul 2012 înseamnă întoarcerea ta la o serie de calităţi pe care le-ai avut încă de la naştere, dar pe care le-ai ignorat sau nu te-ai străduit să le dezvolţi. Dar, pe undeva, ai ştiut mereu că eşti mai special şi că ai o deschidere mai mare decât alţii spre realitatea care nu se vede, spre transcendent, spre lumea fenomenelor subtile. Pe 4 februarie, Neptun, stăpânul modern al zodiei tale, se întoarce acasă. El îţi ascute progresiv al şaselea simţ, intuiţia, clarvederea, capacitatea de a anticipa, premoniţiile, laturi ale personalităţii tale pe care tot vei avea ocazia să ţi le explorezi şi în anii care vor veni. Deocamdată, anul acesta faci primii paşi către o formă de putere pe care la început e normal să nu ştii exact cum s-o foloseşti. Încetul cu încetul, te convingi că lumea e mult mai mult decât poţi vedea cu ochii sau atinge cu mâna şi vrei să investighezi ce se ascunde în spatele formelor. Dacă la început ţi se poate părea că visezi, că eşti confuz, pe parcurs vei constata că, de fapt, abia începi să te trezeşti şi să descoperi adevărata faţă a Universului, invizibilă până acum.

_________________CULINAR FORUM BY VIO
http://culinarforum.forumz.ro/
avatar
Vio
ADMIN
ADMIN

Mesaje : 1269
Data de inscriere : 13/04/2011
Localizare : AICI...cu voi!

http://vvvv.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum