ColorClock
TATAL NOSTRU
DOAMNE AJUTA!
CALENDAR ORTODOX
CURRENT MOON
CARTEA ZILEI

HOROSCOP ZILNIC
DICTIONAR DE VISE
BANCUL ZILEI
MUZIC PLAYLIST AT MIX.POD


MusicPlaylist
at

Ultimele subiecte
» Remedii pentru pielea cu arsuri solare
Mier Iul 11, 2012 1:20 pm Scris de adina frentiu

» Parfumuri
Lun Iul 09, 2012 7:48 pm Scris de Cosmina

» ODRASLE DE VEDETE,PICATE LA BAC
Lun Iul 09, 2012 7:43 pm Scris de Cosmina

» Ce se intampla in corp cand bem apa?
Joi Iul 05, 2012 11:43 pm Scris de Dexter

» 2012
Joi Iul 05, 2012 11:40 pm Scris de Dexter

» HOROSCOP SAPTAMANAL URANIA
Lun Iul 02, 2012 11:31 pm Scris de Vio

» ASTROMESAJE
Lun Iul 02, 2012 11:22 pm Scris de Vio

» ASTRELE IN IULIE 2012
Lun Iul 02, 2012 11:19 pm Scris de Vio

» Cate iubiri mari ai in viata
Lun Iul 02, 2012 3:58 pm Scris de astroline

» Comorile ascunse din visele noastre
Lun Iul 02, 2012 3:47 pm Scris de astroline

» Briefing astrologic
Lun Iul 02, 2012 3:43 pm Scris de astroline

» LUNA PLINA IN CAPRICORN SI ZOIILE
Dum Iul 01, 2012 7:45 pm Scris de Vio

» Taramul nemuritor:HUNZA
Dum Iul 01, 2012 6:58 pm Scris de monna123

» Ce mananci/bei acum?
Dum Iul 01, 2012 6:48 pm Scris de Cosmina

» Sunt sexy barbatii cu chelie?
Sam Iun 30, 2012 6:15 pm Scris de Kora

» Gradina mea in iunie,prima luna de vara
Vin Iun 29, 2012 11:51 pm Scris de STOIANOV

» Mistere
Vin Iun 29, 2012 11:36 pm Scris de STOIANOV

» Particulele care te tin in viata chiar daca nu respiri.
Vin Iun 29, 2012 2:01 pm Scris de Dexter

» SCHIMBAREA LA FATA A LUMII-PLANETELE GRELE IN ACTIUNE!
Mier Iun 27, 2012 2:29 pm Scris de Vio

» LUNA PLINA IN CAPRICORN -3 IUL.2012 ORA 21.51 ORA ROMANIEI-:O LUMINA IN NOAPTEA INTUNECATA A SUFLETULUI NOSTRU"
Mier Iun 27, 2012 2:21 pm Scris de Vio

» VENUS IN MERS DIRECT-27 IUN.2012 ORA18.07 ORA ROMANIEI
Mier Iun 27, 2012 2:18 pm Scris de Vio

» Sanzienele-sarbatoarea soarelui si a dragostei
Dum Iun 24, 2012 11:33 pm Scris de JENI2

» despre...cum sa devii mai tanara!
Dum Iun 24, 2012 7:31 pm Scris de Larisa

» ptr.un plus de racoare in casa ta..
Dum Iun 24, 2012 7:25 pm Scris de Larisa

» INFORMATIE VITALA!!!!!
Vin Iun 22, 2012 7:29 pm Scris de Dexter

LA SUETA CU VIO
UTILE
TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi LA SUETA CU VIO Top66 Statistici TOP-RO - Top siteuri din Romania ClickLink.ro director web Page Ranking Tool LinkPro - Director Web
Website counter
TV ONLINE

CE-SI SPUN ZODIILE CAND SE PRIVESC IN OGLINDA

In jos

CE-SI SPUN ZODIILE CAND SE PRIVESC IN OGLINDA

Mesaj Scris de Vio la data de Sam Oct 22, 2011 2:28 pm

Berbec

Berbecul nu prea are timp să se uite în oglindă. De fapt el nu prea are timp deloc. În faţa oglinzii e tot pe fugă. Abia îşi trece puţin mâna prin păr şi se uită din mers ca să-şi aducă aminte că îi place ce vede. “Cine mă place, mă place aşa cum sunt. Iar dacă cineva nu mă place, înseamnă că e deştept. Îşi dă seama că nu are cum să se pună cu mine. Sunt oricum cel mai tare! Şi, totuşi, parcă e ceva la faţa asta… Cred că e nevoie de o schimbare! Ştiu! Îmi trebuie oglindă nouă!”.

Taur

Pentru Taur, oglinda este o icoană la care se închină. Mulţi nu înţeleg cum o fi să stai aşa, să te uiţi la tine, până te uită sfinţii. “Uite ce buze senzuale! Şi ce privire! Să lucrez puţin la zâmbet! O, da! Şi dinţii! Dacă Dumnezeu ar fi creat omul după chipul şi asemănarea mea, ar fi fost şi acum Raiul pe Pământ. Perfect! O, nu! Am văzut ceva! Penseta! Unde mi-e penseta?”. Dacă ai întâlnire cu un Taur, s-ar putea să blestemi ziua în care s-a inventat oglinda.

Gemeni

Exerciţiile de socializare încep pentru nativul Gemeni în faţa oglinzii. Cum credeaţi că ajunge el să stăpânească arta flirtului? Prin antrenament: ridicări de sprâncene, făcut cu ochiul, zâmbit cu colţul gurii etc. “Mai vesel, mai vesel! Aşa! Câteva vocalize, scuturăm puţin mâinile şi picioarele, aşa… Să nu uit de bancul ăla cu călugăriţa, să scot bani de pe card, să o sun pe scorpia aia de tanti Eliza…” După 5 minute: “Doamne, m-am luat cu vorba şi am uitat să mă uit în oglindă. ”

Rac

Puţine zodii au o relaţie atât de intimă cu oglinda. Până şi ea simte dispoziţiile Racului. Când un Rac e nervos ori supărat şi se uită la ea, oglinda şi-ar dori să nu se fi născut, la ce-i aud urechile. Dacă Racul jubilează în faţa ei, oglinda se deoache. “Ia să mă uit! Ce-o fi vrut să zică Popeasca? Cum adică îmi lucesc ochii în cap? Ce, am eu faţă de amfibie? Apoi s-o dreagă, cică era glumă! Proastă! Şi ea şi gluma!”. Oglinda e confidentul ideal pentru Rac. Pentru că tace şi ascultă.

Leu

“Oglindă oglinjoară, cine e cel mai frumos, bun şi deştept din ţară?”. Şi atât i-ar trebui oglinzii să nu coopereze dacă vrea să nu se facă ţăndări. Cu privitorul Leu nu e de joacă. “De fapt, nici nu contează ce credeţi voi despre mine! Nu am nevoie de admiratori! Mă iubesc aşa cum sunt, iar dacă voi nu ştiţi să mă apreciaţi, e problema voastră. Nici nu ştiţi ce pierdeţi!”. În oglindă, Leul se crede la concursul de karaoke. Piesa preferată: “Şi m-am îndrăgostit de… mine”.

Fecioară

După ce că trăim într-o lume impură, imperfectă şi defectă, asta mai lipsea! Oglinda aduce Fecioarei confirmările de care avea nevoie: “Ştii bine că nu poţi să mă păcăleşti, aşa sunt şi gata! N-am ce face! Dacă aveam şi eu mai multe buze, gene mai lungi, un nas mai de revistă, ar fi fost ceva. Şi de părul ăsta ce să mai zic?! N-are leac nici cu perucă. Ce să-mi placă la mine?”. Monologul se întrerupe brusc (din fericire!): “Vaaai, o pată! Azi n-am şters oglinda decât de două ori. Unde am pus cârpa aia?”.

Balanţă

Nativilor Balanţă nu le ajunge o oglindă. Ei au nevoie de cel puţin două, pentru a pendula între ele ca pe balansoar. “- Îmi place, parcă nu mai am ochii aşa de umflaţi! – Pe cine încerci să păcăleşti? Nu vezi cearcănele alea? – Hai, că dinţii s-au mai albit! Pasta de dinţi îşi face treaba! – Se vede! Tot mai albi şi tot mai rari!”. Doar asta înseamnă să fii în echilibru! Să recunoşti că, pentru a avea dreptate, cineva trebuie să nu aibă dreptate. Nu degeaba se spune că oglinda are două feţe.

Scorpion

Scorpionul, care nu are nicio problemă în a pretinde ascultare de la ceilalţi, se trezeşte dezorientat în faţa oglinzii. Personajul din faţa lui este primul din istorie pe care nu poate să-l pună la punct. Aşa că oricât ar porunci ridurilor să dispară sau ochilor să-şi schimbe culoarea, de dincolo de imagine se reflectă neputinţa. Scorpionul fredonează un cântec atunci când se uită în oglindă: “Nu mi-e frică, nu mi-e frică de baubau.”. După care tresare: “Da’ tu cine eşti? M-ai speriat!”.

Săgetător

Fire independentă, Săgetătorul se desprinde lejer de ceilalţi, dar şi de toate ale sale. Chipul reflectat în oglindă nu face excepţie. “Tu erai? Nu te recunosc! Arătai mai bine cândva! Dar nu-i nimic, eu ştiu prea bine cine sunt! Te reneg, iar dacă mă superi, te dezmoştenesc! Tu stai cuminte acolo iar eu mă duc repede să iau nişte poze din album de acum 2, 5 şi 10 ani, să ţi le pun la ramă, ca să te inspiri!”. Săgetătorul are şi un basm preferat: “Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de… oglindă”.

Capricorn

“Atenţie la mine!” începe Capricornul dialogul cu sosia din oglindă. “Ordonaţi!” răspund sprâncenele. “Încruntaaaaa-rea!” comandă glasul. Şi, uite aşa, Capricornul dă milităria jos din pod şi face cu el ceea ce îi place să facă şi cu ceilalţi: instrucţie. “Să ne punem masca!” e porunca principală. Astfel se încolonează privirea sobră, obrajii ţepeni, buzele încleştate, într-o ţinută demnă, care impune respect. Dacă un Capricorn e ţâfnos, înseamnă că i-a picat faţa. Daţi-i repede o oglindă!

Vărsător

Singura zodie care nici nu are nevoie de oglindă. De ce să piardă vremea şi să se holbeze la un ciob, când el vede oricum de fiecare dată alt om?! Cel de ieri nu mai e azi, cel de azi nu va mai fi şi mâine. Pentru Vărsător, oglinda este totuşi un compromis, pentru că deserveşte scopuri utilitare. Oglinda este remediul pentru zăpăceala primordială a zodiei: ajută bărbatul să nu se radă cu penseta şi femeia să nu îşi penseze sprâncenele cu lama. Vărsătorul zice aşa: “Bună şi invenţia asta la ceva!”.

Peşti

Toată lumea ştie că zodia de la capăt e reprezentată prin doi peşti, care înoată fie unul la stânga şi altul la dreapta, fie unul în sus şi altul în jos. Când nativul cu pricina dă cu ochii tot de el în oglindă, îşi spune “Bună, ce faci? De când nu ne-am mai văzut! Pe unde ai umblat?”. Oglinda oferă nativului Peşti prilejul de a-şi vedea întotdeauna ceea ce el trecuse cu vederea la propria persoană. Oglinda este locul de reconciliere a dualităţii. Numai acolo Peştii îşi adună cele două părţi şi devin întregi.

de Valeriu Pănoiu

_________________CULINAR FORUM BY VIO
http://culinarforum.forumz.ro/
avatar
Vio
ADMIN
ADMIN

Mesaje : 1269
Data de inscriere : 13/04/2011
Localizare : AICI...cu voi!

http://vvvv.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: CE-SI SPUN ZODIILE CAND SE PRIVESC IN OGLINDA

Mesaj Scris de radika la data de Lun Apr 02, 2012 5:31 pm

Cam asa este, in ceea ce o priveste pe balanta
avatar
radika
STELUTA
STELUTA

Mesaje : 5
Data de inscriere : 02/04/2012

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum